Avatar Shopping Community Knuffel Quests Donate My Account Help

Jump to:

[ 252 posts ] 
 Post subject: Re: Egyről a kettőre
Posted: May 24th, '15, 18:42    

nel-tu-animoke

Hugs: 48579
Website: http://neunatkozz.weebly.com/
(Jó lenne nekem is egy Gergely... Btw nem javítod át az idézőjeleket párbeszédjelekre? Így úgy jön ki mintha gondolatban mondaná az egészet.)

"Tényleg, neki még munkája is van." - nézett félre Irma szégyenében.
- Ez igaz, a benzoátgyök képletével sem megyek sokra, ha elromlik a mosógépem... Csak... - megállt gondolkozni egy falat erejéig. "Tulajdonképpen miért is járunk iskolába? Nem az életre készít fel. Régen, ha megtetszett egy mesterség, beálltál inasnak és kész." - Ma már minden az iskolától függ. A jövőd legalábbis - morogta kelletlenül, és megette a maradék süteményt.

(0) (0)

Posted: May 24th, '15, 18:57    

Hina-Monoko

Hugs: 17185
Mood: (~-.-)~
Yahoo Messenger: [email protected]
(.... szerezz be egyet xD de, bocs, véletlenül jött így)

Gergely csendben halgatta a lányt, közben meg véglegesen elpusztította a szendvicsét és a szalvettával játszadozott.
-Csak mi? Még van ott valami más is, amk aggaszt, ugye?

(0) (0)
"Some go this way. Some go that way. But as for me personally, I prefer the shortcut." Cheshire Cat (Alice in Wonderland - Disney)

Posted: May 25th, '15, 10:04    

nel-tu-animoke

(Aha. "Hogy hívnak?" "Gergely." "Van barátnőd?" "Nincs." "Mostmár van." XD semmi gond)

- Csak ha nem tanulsz jól, nem viszed semmire az életben... ezt látom a felnőttek magatartásából, meg azt, hogy csak a jó tanulókat szeretik. Aki jól tanul, az megnyeri minden verseny összes diplomáját, aki nem, az semmit, legfeljebb szidást. Ha jók a jegyeid, jó ember vagy... ha rosszak a jegyeid, rossz ember vagy... Iskola nélkül meg egy senki vagy. Nem ezt mondják, de ezt üzenik. S ennek tetejébe még keresztyén is vagyok, ami azt jelenti, hogy példát kell mutassak mindenkinek, különben szégyent hozok Istenre. Ahogy most viselkedek, szégyellem magam keresztyénnek hívni. - sóhajtott Irma és lehajtotta a fejét. - Egy keresztyén mindent jól csinál, mindig boldog, és minden sikerül neki. Nem ezt mondják, de ezt üzenik. És ez rám nem igaz. Ráadásul még panaszkodok is. Az ilyenek - bökött magára - rontják el a keresztyénség jó hírét.

(0) (0)

Posted: May 26th, '15, 21:45    

Hina-Monoko

(szerintem nem bánná ameddig nem mászol rá, mint egy idegbajos x'D
nem álltam meg, muszáj volt írjak xD :)) )

- Einstein sem volt a legjobb tanuló, és később meg az egyik leghíresebb tudós lett belőle. - Gergely vállat vont. - Az igaz, hogy ha tanulsz, több esélyed van külföldre menni tanulni, meg ösztöndíjat is kaphatsz, viszont vannak prioritások. Nálam például választhatok pár 10es között, amit csak felírnak egy papírra, de semmit sem ér, vagy hogy földönfutó legyek, ha nem dolgozom. - kissé elhallgatott, mert rájött ez nem valami bátorító a lánynak. - Szerintem... te jó keresztény vagy. - A lányra nézett. - Mármint, mindenkinek vannak mélypontjai. Neked is az van most, ahogy elnézem. Na és? Az nem azt jelenti, hogy szégyent hozol a keresztényekre. Sokan vannak, akik példamutatók de nem gondolják igazán, mint a Farizeusok is, ahogy írja a Bibliában. - hirtelen elhallgatott, mert valami olyasmit mondott, amit nem igazán akart megosztani senkivel sem.

(0) (0)
"Some go this way. Some go that way. But as for me personally, I prefer the shortcut." Cheshire Cat (Alice in Wonderland - Disney)

Posted: Jun 8th, '15, 12:20    

nel-tu-animoke

Irma Gergely arcát figyelte. Jólestek neki az őszinte szavak, s a bizalom, amivel a fiú megtisztelte. Még soha nem került szóba, hogy mennyire állnak közel egymáshoz, de Irma már egy jó ideje többnek érezte magukat, mint osztálytársak, akiket az adminisztráció osztott be egy helyre. Az alapján, hogy Gergely milyen közvetlenül viselkedett vele, ő is úgy gondolhatta. Kellett egy kis bátorság ezt hangosan kijelenteni, de végül sikerült.
- Köszi. Jó barát vagy.

(Ötlet! Irma apja a gyülekezeti újsággal foglalkozik... legalábbis úgy emlékszek, lol XD Megcsinálhatnánk azt, hogy kész van az új szám, csak ki kell hordani a házakhoz, s aki ezt elvégzi, az pár önkéntes ifis, köztük Irma, aki megkéri Gergelyt :D S utána elmennek pizzázni v egy üdítőre)

(0) (0)

Posted: Jun 8th, '15, 21:37    

Hina-Monoko

Gergely elmosolyodott.
-Ezt örömmel hallom.

(S innen tovább, mi? Irmának lesznem még mékypontjai ugye?
az ötlet meg tetszik :D (ne emlékszem hol dolgozott, de nem baj xD) s lehetne még szerintem, hogy Gergely majd később Irma még hívja ifis tevékenységekre)

(0) (0)

Posted: Jun 8th, '15, 22:50    

nel-tu-animoke

(GERGELY MOSOLYOG!!!!!! *ökölbe szorított kezek, szikla, hullámok, szakadozó hangszálak*)

(Wáh, olyan lazán elintézte XD)

(Dáhh!!!! *fetreng örömében*)

(Hát, ha van jó ötleted, az, ha nincs, lehetne ez az újságcipelős? Igen, lesznek mélypontjai még.
Meg kell nézzük :))
Ja, ezt az újsághordást azért gondoltam mert nem egyből a szentelt vizes bödönbe ugrik, hanem csak megismerkedene az ifisekkel, akik jófejek. Egy jófej társaságot ki nem szeret?
Előtte though nem ártana befejezni ezt az évet :)) )

(0) (0)

Posted: Jun 8th, '15, 22:53    

nel-tu-animoke

Irma is elmosolyodott, majd egy felszabadult sóhajjal a padjára hajtotta a fejét.

(0) (0)

Posted: Jun 11th, '15, 14:39    

Hina-Monoko

(asszem te nagyon szereted Gergelyt x'D többet kéne rajzoljam őt. (a helyzet az, hogy én is nagyon szeretem őt :D mondjuk, melyik karakteremet nem szeretem? xD minden szülő szereti a gyemekeit, nem?)
najó, örvendek, hogy tetszik :D)

(nincs jó ötletem :)) akkor legyen az újságcipelős :D és klassz! akkor megismeri az ifiseket, utána meg lehetne, hogy menjenek velük kirándulni! mit szólsz?)

Gergely hintázni kezdett a székén.
-Nincs kedved fagyizni egyet? Kis pihenésnek a sok tanulás között. Én fizetem. - azzal felállt, vállára tette a táskáját és elindult kifele.

(0) (0)

Posted: Jun 12th, '15, 17:23    

nel-tu-animoke

(Örvengyé is XD)

(WHOOOOOOT KIRÁNDULÁÁÁÁÁSSS!!! Csudajó ötlet! I love kirándulni! I wanna go with them! Hova mennek? :D Meddig? :D *pattog, ugrál, fetreng, pattog, vigyorog és csillog és beamel* Hány ifist alkossunk meg? Elosztjuk őket ugye? Párat én, párat te. *máris álmodozik* Szted milyen ifivezető lenne jó?)

- De, az jó lesz - kapta fel Irma a dolgait és Gergely után eredt.

(ezt részletezzük? vagy leírod te, hogy lejárt az utolsó két dolgozat s kezdjük az újságost? megkerestem irma apjának a foglalkozását, "Havonta jelenik meg az újságja a gyülekezetben, semmilyen jövedelme nem származik belőle és nem csak ő ír bele egyedül. Viszont az övé, és másoknak is javára van, és ez a lényeg.")

(0) (0)

[ 252 posts ] 

You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Username:

Password:

I forgot my password

It is currently May 10th, '25, 16:48
All times are UTC+02:00