Avatar Shopping Community Knuffel Quests Donate My Account Help

Jump to:

[ 252 posts ] 
 Post subject: Re: Egyről a kettőre
Posted: Jun 27th, '15, 16:14    

Hina-Monoko

Hugs: 17184
Mood: (~-.-)~
Yahoo Messenger: [email protected]
(ifivezetőnek mindenképp valaki olyasvalaki kell, aki összetartja a csapatot. Kicsit Jenci jut eszembe, de na :P érted a lényeget.
Jah, az ifiseket elosztanánk. Szerintem legyen egy pár ember, aki közös, hogy bővítsük az ifisek körét, s pár, akik személyreszabottak, vagyis vagy az én karakterem, vagy a tied. és jó volna, ha kb egyenlő arányban lenne mindkettőnknél lány is meg fiú is. Ki vállalja el az ifivezetőt?

ezt szerintem nem kell tovább részletezni. az a helyzet, hogy nem tudom az újságos témára, hogy mehetünk rá. legyen, hogy Irma hordja s akkor összefut Gergellyel?)

(0) (0)
"Some go this way. Some go that way. But as for me personally, I prefer the shortcut." Cheshire Cat (Alice in Wonderland - Disney)

Posted: Jun 27th, '15, 17:10    

nel-tu-animoke

Hugs: 48576
Website: http://neunatkozz.weebly.com/
(Aha.
A közös karakterek nagyon jó ötlet. :) Ez a felosztás jó. Akarod te az ifivezetőt?)

(Nekem az megfelel. Kezdjem is?)

(0) (0)

Posted: Jun 27th, '15, 17:59    

Hina-Monoko

(Hát, felőlem jöhet, de még sok elképzelésem nincs róla. kicsit jobban bele kell gondoljak. de ő szerintem amúgy is később jelenik meg, nem?

s jah, kezdheted :) )

(0) (0)
"Some go this way. Some go that way. But as for me personally, I prefer the shortcut." Cheshire Cat (Alice in Wonderland - Disney)

Posted: Jun 28th, '15, 13:21    

nel-tu-animoke

(Persze, később. Akkor őt rádbízom :)
Csak azért mert az én ifivezetőm nemigen lenne több mint egy jenci 2 XD s az úgy nem érdekes. meg kíváncsi vagyok h te milyet alkotnál. :D )

Közben letelt az utolsó vizsga is. Irma szeretett volna rögtön ünnepelni egyet Gergellyel, de neki dolgoznia kellett, úgyhogy az útkereszteződésnél elváltak, és megegyeztek abban, hogy amint lehet, összeülnek egy partira.
A lány amint belépett a házba, az édesapja egy öl újsággal fogadta, és közben sugárzott a büszkeségtől.
- Kész a legújabb szám!
- De jó! - derült fel Irma.
- Már csak ki kell osztani őket. Beszervezed az ifiseket, kérlek? A neveket és a lakcímeket az irodában megkapjátok.
- Persze!
Minden hónapban van egy nap, amikor minden ifis újságot hord, most viszont Irma különösen örült a feladatnak, mert arra gondolt, hogy Gergelyt is meghívhatná. "Kitűnő alkalom, hogy megbarátkozzon az ifisekkel! Elvégre abból áll az egész, hogy sétálunk, beszélgetünk, és becsúsztatjuk az újságokat a postaládába. Ez nem egy szent alkalom, az ifisek jófejek... biztos Gergely is élvezné. A munka után meg mindig ünnepelünk." - tervezgetett Irma. "Csak találkozzak vele..."

Aznap este ifin beosztották magukat négyes-ötös csapatokba. Mindenki nagyjából a saját háza környékét vállalta be, s így lefedték majdnem a fél várost. Másnap reggel öt csapat indult útnak az ifiteremtől, újságokkal megpakolva.

(0) (0)

Posted: Jun 30th, '15, 23:24    

Hina-Monoko

(Rendben. akkor gondolkozok rajta :D

nagyon klassz ez így :D elsőre nem tudtam mit írjak, de lett egy kis ötletem.)

Gergely kicsivel korábban végzett a munkával és indult Irma háza fele, hogy a megígért "bulizást" csinálják meg egy kis fagyi keretén belül. Nem is kellett elmenjen a lány házáig, mert jóval a háza előtt látta a lányt egy hatalmas táskával a hátán. Megpaskolta a lány hátát, ahogy utolérte.
-Szia. Mit csinálsz? Mi ez a rengeteg újság? - azzal kivett egyet a táskából és beleolvasott.

(0) (0)

Posted: Jul 2nd, '15, 19:50    

nel-tu-animoke

(jaj de jó :qh: )

(egy kérdés, itt hogy gondoltad? most viszi az újságokat az ifiteremhez?)

(0) (0)

Posted: Jul 7th, '15, 08:26    

nel-tu-animoke

- Szia! - "Itt az idő!" ismerte fel Irma a lehetőséget. - Ez a gyülekezeti újság legújabb száma. Most megyünk kiosztani az ifisekkel. Akarsz jönni te is? Utána pizzázni fogunk.

(0) (0)

Posted: Jul 7th, '15, 13:51    

Hina-Monoko

A fiú rdeklődve olvasta az újságot, de arca nem mutatott semmi különöset, szeme mégis mintha csillogott volna.
-Érdekes. - jelentette ki végül és még egy adag újságot kivett a hátizsákból, hogy ne legyen olyan nehéz a lánynak. - Hát, végül is segíthetek. Más dolgom amúgy sincs és úgy látom sok dolgotok van. - bökött az újságokra.

(felőlem lehetne :) s akkor klassz, mert a többiek is megismerik Gergelyt legalább.)

(0) (0)

Posted: Jul 7th, '15, 14:07    

nel-tu-animoke

- Ó, ez kevés - legyintett Irma, de belül csillogott, amiért Gergely elfogadta a meghívást. - Az ifiteremben van még több mint háromszáz.

(0) (0)

Posted: Jul 7th, '15, 14:11    

Hina-Monoko

-Hát akkor mire várunk? Sok dolgunk van. - azzal intett a lánynak, hogy mutassa az utat.

(0) (0)

[ 252 posts ] 

You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Username:

Password:

I forgot my password

It is currently May 10th, '25, 13:04
All times are UTC+02:00