|
Page 19 of 26 |
[ 252 posts ] |
|
|
Post subject: Re: Egyről a kettőre Posted: Aug 31st, '15, 20:54 |
|
|
nel-tu-animoke

Joined: Aug 31st, '10, 15:20 Posts: 4730 Hugs: 48574 Website: http://neunatkozz.weebly.com/
|
|
|
- Nem, de tudok egy kicsit furulyán - mosolygott Irma szégyenlősen. - Egy nagyon kicsit. Nagyon-nagyon kicsit.
- Szinte semennyire - helyesbített Pityu. - De majd belejössz. Gyakorlás teszi a mestert - veregette meg a lány vállát.
- A lassú számokat tudom azért kísérni - magyarázta Irma. - Csak nehéz gyorsan váltogatni a hangokat.
- Vagány lehet szájharmonikázni... - gondolkodott el Pityu, megszabadulva még egy újságtól.
(0) (0) |
|
|
|
|
|
|
Post subject: Re: Egyről a kettőre Posted: Aug 31st, '15, 21:01 |
|
|
Hina-Monoko

|
|
|
-Kérd meg Balázst. Hátha tud segíteni. - vigyorgott Gergely, mira Irma is visszavigyorgott rá. Közben még ő is megszabadult egy újságtól. - Szerintem a trombita is klassz lehet.
-Meg a hárfa. - álmodozott Lilla.
-Az női hangszer.
-Nem is arra gondoltam, hogy te játssz rajta, Gergely. - vágott vissza a lány.
-Nem azért mondtam... - emelte fel védekezően a kezeit. A többiek csak nevettek. Gergely tekintete a lány táskájára tévedt, ami szinte üres volt. Kimeredtek a szemei. - Mikor adtál oda annyi újságot? - Ő még a felét is alig osztotta szét, nem hogy csak pár darab maradjon.
-Há... - vont vállat Lilla. -Mondjam el a jó titkomat?
(0) (0) |
|
|
|
|
"Some go this way. Some go that way. But as for me personally, I prefer the shortcut." Cheshire Cat (Alice in Wonderland - Disney)
|
|
|
|
|
|
Post subject: Re: Egyről a kettőre Posted: Aug 31st, '15, 21:03 |
|
|
nel-tu-animoke

Joined: Aug 31st, '10, 15:20 Posts: 4730 Hugs: 48574 Website: http://neunatkozz.weebly.com/
|
|
|
- Hű, tényleg - nézte meg Irma is Lilla táskáját. - Nálam is maradt még jó csomó...
- Időgépet használtál? - csodálkozott el Pityu is.
(0) (0) |
|
|
|
|
|
|
Post subject: Re: Egyről a kettőre Posted: Aug 31st, '15, 21:09 |
|
|
Hina-Monoko

Joined: Oct 10th, '11, 19:10 Posts: 3387 Hugs: 17182 Mood: (~-.-)~
Yahoo Messenger: [email protected]
|
|
|
Lilla nevetni kezdett.
-Nem. Dehogy. És nem is dobtam egyet sem el. Csak... - vállat vont és úgy mosolygott, hogy a szája érte a fülét. - Még néha átmentem a másik oldalra is, meg sokszor ha jöttek szembe emberek, nekik is adtam a kezükbe. Az előbb meg egy csoport idős hölgy volt, akiknek rengeteget adtam, mert mindegyik még akart vinni valakinek. - büszkén szedte ki a pár újságot a táskájából. Olyan szépen és kedvesen kérte az embereket, hogy fogadják el és olvassanak bele, hogy nem volt szívük visszautasítani. Meg néha pár témát is mondott, amit érdemes elolvasni, már csak kíváncsiságból is.
-Nem semmi. - díjazta Gergely és beletett még egy újságot egy postaládába.
(0) (0) |
|
|
|
|
"Some go this way. Some go that way. But as for me personally, I prefer the shortcut." Cheshire Cat (Alice in Wonderland - Disney)
|
|
|
|
|
|
Post subject: Re: Egyről a kettőre Posted: Aug 31st, '15, 21:15 |
|
|
nel-tu-animoke

|
|
|
Irma elmosolyodott.
- Egy fiatal, csinos lánytól bárki szívesen elfogad egy újságot - mondta, s rakott egy újságot egy postaládába.
- Hadd segítsek szétosztani az újságaidat, Irma! - kapott az alkalmon Pityu, és belemarkolt Irma táskájába, kiragadva onnan egy jó köteg újságot. - Gyere Lilla, hadd segítsek rajtad, nehogy újság nélkül maradj, mert az nagyon szomorú lenne - csúsztatta be aztán a felét Lilla táskájába.
(0) (0) |
|
|
|
|
|
|
Post subject: Re: Egyről a kettőre Posted: Aug 31st, '15, 21:20 |
|
|
Hina-Monoko

|
|
|
Gergely vigyorogva tapsolta meg Pityu brilliáns ötletét, viszont a lány már nem értékelte ennyire.
-Hé! Pityu! Mit csinálsz? Ez nem ér! Így sokkal többet dolgozok én, mint ti! - duzzogott Lilla. Aztán kifújta a levegőt és a többiekre nézett. - Meg kell hívjatok akkor egy üdítőre vagy fagyira ezért.
-Miért is ne? Miután kiszotottuk fagyizhatunk egyet. - jött elő az ötlettel Gergely.
-Jó! - Lilla izgatottan pördült egyet a tengelye körül.
(0) (0) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Post subject: Re: Egyről a kettőre Posted: Aug 31st, '15, 21:32 |
|
|
nel-tu-animoke

|
|
|
- De a munka után közös buli van - emlékeztette Pityu Lillát. - Mostanra pedig Balázs pizzát ígért - sóhajtott egyet és beszívta a levegőt, mintha már érezné a pizza illatát. - Mmm, pizzhaaaah...
- Attól még elmehetünk fagyizni - vágyakozott Irma a hűvös nyalánkságra. - Csak a pizza után, vagy egy másik nap, valamikor.
(0) (0) |
|
|
|
|
|
|
Post subject: Re: Egyről a kettőre Posted: Aug 31st, '15, 21:35 |
|
|
Hina-Monoko

|
|
|
-Igaz, ezt el is felejtettem... - meredt le Lilla. - Hát, akkor majd egy másik nap. Nekem este segítenem kell édesanyámnak.
-Részemről okés. - vont vállat Gergely, majd megszabadult még egy újságtól.
(0) (0) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Post subject: Re: Egyről a kettőre Posted: Aug 31st, '15, 21:36 |
|
|
nel-tu-animoke

|
|
|
- Holnap? - ajánlotta Irma.
(0) (0) |
|
|
|
|
|
|
Post subject: Re: Egyről a kettőre Posted: Aug 31st, '15, 21:37 |
|
|
Hina-Monoko

|
|
|
Gergely bólintott, Lilla pedig egy lelkes "Igen!"-el válaszolt.
(0) (0) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Page 19 of 26
|
[ 252 posts ] |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum
|