|
Page 18 of 26 |
[ 252 posts ] |
|
|
Post subject: Re: Egyről a kettőre Posted: Aug 30th, '15, 21:18 |
|
|
nel-tu-animoke

|
|
|
(nincs semmi baj. :) s ez így jó folytatás)
Pityu komolyan bólogatott, mikor Gergely a vezetésről beszélt.
- Nekünk Kalapács tartotta a földrajzot, de ismerem Labanczkyt. Kár, hogy nincs több jó tanár... Lilláéknál több jófej ember van, akik értik is a dolgukat. Ugye?
(0) (0) |
|
|
|
|
|
|
Post subject: Re: Egyről a kettőre Posted: Aug 30th, '15, 21:24 |
|
|
Hina-Monoko

Joined: Oct 10th, '11, 19:10 Posts: 3387 Hugs: 17184 Mood: (~-.-)~
Yahoo Messenger: [email protected]
|
|
|
( örvendek :D kössz nekem is a segítséget~ )
-Ahogy hallottam másoktól, valóban, nálunk sokkal több belevalóbb tanár van. - verre át a szót Lilla. - De az is igaz, hogy a miénk Lány Lici, oda meg szívesebben mennek a tanárok tanítani. Sok lány nem verekedik annyit, mint a fiúk. - nevetett Lilla.
-Miért? Ti szoktatok verekedni? - nézett döbbenten Gergely Lillára. De gyorsan el is kapta a fejét, mert eszébejutott a lány korábbi megjegyzése.
Lilla erre nevetni kezdett mégjobban.
-Hát nagyon ritkán, de nem olyan dúrván, ahogy a fiúk. Csak ütünk, de talán nagyobb baj a nagy köröm. Én nem szeretem, de vannak, akiknek műkörmük van, az pedig olyan, mintha karmok lennének.
-Aha. - Gergely elgondolkodott milyen érzés is lehet olyan hosszú körömmel élni. Irmára nézett. - Te sem szereted az ilyesmit, ugye?
(0) (0) |
|
|
|
|
"Some go this way. Some go that way. But as for me personally, I prefer the shortcut." Cheshire Cat (Alice in Wonderland - Disney)
|
|
|
|
|
|
Post subject: Re: Egyről a kettőre Posted: Aug 30th, '15, 21:46 |
|
|
nel-tu-animoke

Joined: Aug 31st, '10, 15:20 Posts: 4730 Hugs: 48578 Website: http://neunatkozz.weebly.com/
|
|
|
(nagyon szívesen :D s én is kössz)
- Igazából tetszenek - ismerte be Irma. - A nagyon extrémeket nem szeretem, de van köztük sok szép. Csak az, hogy én nem tudnék hosszú körömmel hímezni meg varrni. Ezért ilyen a kezem - nézett le az ujjaira, amin tövig le voltak vágva a körmök.
Pityu érdeklődve haladt a többiek mellett és figyelte a beszélgetést.
- A kisujjadon meghagyhatnád a körmöt hosszúra - szólalt meg. - Mint én. Fülvakarásra nagyon praktikus - és odanyúlt Irma füléhez vigyorogva, hogy szimulálja, milyen jó érzés fület vakarni, aki viszont undorodva, de azért mosolyogva csapott egy aprót a fiú kezére.
- Vakard a saját füled. - Irma aztán Lilla kezére nézett. - Neked mindig szép körmeid vannak.
(0) (0) |
|
|
|
|
|
|
Post subject: Re: Egyről a kettőre Posted: Aug 30th, '15, 21:56 |
|
|
Hina-Monoko

|
|
|
Lilla akarat nélkül is a körmeire nézett, ahogy Pityu meg Gergely is. Úgy gyűltek a lány köré, mintha valami titkosat mutatott volna.
-Igen. Szeretem a szépet. Ez a köröm, Francia manikűr, olyan egyszerű és nagyon szép. - a többiek bólintottak. Gergely is olyan szakértelemmel helyeselt, mintha nagyon is értene hozzá. Lilla folytatta. - De vannak nagyon giccses és csúnya körmök is... Azokat nem tudnám viselni sohasem.
Egy kis csend után újra megindultak és szorgalmasan tették az újságokat a postaládákba, vagy adták oda embereknek.
-Azt tudom, hogy sokan, akik gitároznak a bal kezükön meghagyják hosszún a körmöt, hogy tudjanak jobban kitározni. - törte meg a csendet Gergely elgondolkodottan.
-De nem arra van a pengető? - nézett furcsán Lilla Gergelyre, aki csak egyet rápillantott, majd újra előre szegezte a tekintetét.
-Hát... valaki nem tudja azt használni és kényelmesebb neki a körmeivel pengetni. - vont vállat a fiú.
(0) (0) |
|
|
|
|
"Some go this way. Some go that way. But as for me personally, I prefer the shortcut." Cheshire Cat (Alice in Wonderland - Disney)
|
|
|
|
|
|
Post subject: Re: Egyről a kettőre Posted: Aug 31st, '15, 19:12 |
|
|
nel-tu-animoke

Joined: Aug 31st, '10, 15:20 Posts: 4730 Hugs: 48578 Website: http://neunatkozz.weebly.com/
|
|
|
- Szereted a hangszereket? - kérdezte Irma Gergelytől, ha már így erre terelődött a szó.
Pityu pár lépést lemaradt, mert egy bácsi a kapuban állt, és az újságátadás után még váltottak pár szót, de hamar a többiek után szaladt.
(0) (0) |
|
|
|
|
|
|
Post subject: Re: Egyről a kettőre Posted: Aug 31st, '15, 20:17 |
|
|
Hina-Monoko

|
|
|
A kérdezett vállat vont.
-Szeretni szeretem. Régebb gitároztam kicsit, de sokat nem. Nagyon nem is tudom. Talán csak többet kellene gyakorolnom.
(0) (0) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Post subject: Re: Egyről a kettőre Posted: Aug 31st, '15, 20:22 |
|
|
nel-tu-animoke

|
|
|
- Gyakorolhatnál Balázzsal - vigyorgott Pityu.
(0) (0) |
|
|
|
|
|
|
Post subject: Re: Egyről a kettőre Posted: Aug 31st, '15, 20:27 |
|
|
Hina-Monoko

|
|
|
Erre Gergely felfigyelt. Pityura nézett egyeltalán nem leplezve meglepődését.
-Miért? Balázs tud gitározni? - összeráncolt szemöldökkel nézett a többiekre. Nem is nézte volna ki Balázsból. Még egy plusz pont.
-Naná! - lelkesedett Lilla. - Méghozzá nagyon profin. Tud Még zongorán, orgonán, meg szaxofonon is játszani. És dobolni is tud. Gitárban meg nagyon menő. Tudod, ő a gyülekezet kántora, emiatt fontos is neki a zene. Szépen énekel, profin játszik, ráadásul még zeneórákat is tart. - Lilla annyira izgatott lett ennél a témánál, hogy csak úgy folytak belőle a szavak, nem tudott leállni.
-Fú. Nem semmi. Nem is néztem volna ki belőle... Menő. - bólogatott Gergely.
(0) (0) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Post subject: Re: Egyről a kettőre Posted: Aug 31st, '15, 20:37 |
|
|
nel-tu-animoke

|
|
|
- Az - bólogatott lelkesen Pityu, és feltette a napszemüvegét, hogy még inkább illusztrálja Balázs menőségét. - És mások is tudnak hangszeren játszani az ifiből. Hát, Balázs messze túlszárnyal mindenkit, de azért ha kell, össze tudunk csapni egy bandát. Nika a legviccesebb az ukuleléjével. Az is igaz, hogy az legalább hangszer. Az én zenei tehetségem annyi, hogy tudok ritmusra tapsolni - nevette el magát a fiú.
(0) (0) |
|
|
|
|
|
|
Post subject: Re: Egyről a kettőre Posted: Aug 31st, '15, 20:43 |
|
|
Hina-Monoko

|
|
|
-De sokszor az is olyan jó. - nevetett Lilla és finoman megbökte Pityu karját. - Balázs gitározik és még páran, a többiek meg tapsolunk. Olyan hangulatos!
Gergely mosoloygva nézte a többiek lelkesedését.
-Te nem játszol semmilyen hangszeren? - intézte szavait Lillához.
-Nem. De szeretnék. Viszon énekelek.
-Milyen hanszeren szeretnél játszani?
-Zongorán talán.
-Az szép. - a fiú egy kedves mosolyt villantott a lányra, aki picit elpirult. Gergely majd Irmára nézett. - Te is énekelni szoktál?
(0) (0) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Page 18 of 26
|
[ 252 posts ] |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum
|